مته پیکور

مته پیکور
چکیده این مطلب : انتشار : 1398/04/15 0 نظر

اگر در گوگل یک سرچ ساده در مورد مته پیکور انجام دهید اطلاعات مختلف و متناقضی در مورد آن بدست می آورید. البته از آنجایی که بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها مطالب را بدون داشتن آگاهی و تخصص در مورد آنها ، نخوانده و ندانسته کپی می کنند حجم این اطلاعات غلط بسیار زیاد است. امروز در این یادداشت کوتاه سعی داریم به معنای واقعی پیکور در بازار خرید و فروش مته بپردازیم. برای خرید انواع مته دریل کلیک نمایید. 

اگر در گوگل یک سرچ ساده در مورد مته پیکور انجام دهید اطلاعات مختلف و متناقضی در مورد آن بدست می آورید. البته از آنجایی که بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها مطالب را بدون داشتن آگاهی و تخصص در مورد آنها ، نخوانده و ندانسته کپی می کنند حجم این اطلاعات غلط بسیار زیاد است. امروز در این یادداشت کوتاه سعی داریم به معنای واقعی پیکور در بازار خرید و فروش مته بپردازیم.
پیکور چیست ؟ در واقع این نامی است که به تمام ابزارهایی که به منظور تخریب بتن و سنگ مورد استفاده قرار می گیرند تعلق می گیرد. این ابزارها می توانند با نیرو های محرکه مختلفی این کار را انجام دهند. به عنوان مثال می توان در مورد این نیروهای محرکه به برق ، باد ، هیدرولیک و حتی بنزین اشاره کرد. این ابزارهای تخریب را به اصطلاح چکش تخریب نیز می نامند. پیکور ها در انواع و اوزان مختلف برای کاربردهای متنوع تولید می شوند که در ادامه به معرفی اجمالی و دسته بندی آنها می پردازیم. 
به صورت کلی مته پیکور به سه دسته هیدرولیکی ، بادی و برقی تقسیم می شود. پیکورهای هیدرولیکی به عنوان اولین دسته از این ابزار تخریب خود به دو گروه تقسیم می گردند. اولین نوع این چکش های تخریب هیدرولیکی پیکور های بیل مکانیکی هستند که قویترین پیکور تولید شده می باشند. این ابزار که بیشترین استفاده و کاربری آنها در تخریب سنگ های بزرگ در معدن ها ، فعالیت های راه سازی ، تونل ، تخریب کامل یک ساختمان و از این دست موارد می باشد در رده های مختلف نیمه سنگین تا سنگین در وزن های حدوداً 1 تا 4 تن ساخته می شوند. بهترین ، سریعترین و مقرون به صرفه ترین روش ممکن برای تخریب سنگ های بسیار بزرگ و حجیم استفاده از این نوع پیکور ها می باشد. از پیکور بیل مکانیکی در تخریب قطعات بزرگ بتنی مانند فنداسیون ساختمان ها نیز استفاده می شود. نوع دیگری از پیکور های بیل مکانیکی نیز وجود دارند که در مینی لودر ها و بیل های مکانیکی کوچک تر مورد استفاده قرار می گیرند. از این نوع پیکور ها به دلیل کوچک بودن دستگاه ها بیشتر در کارگاه های ساختمانی و مصارف راهداری شهری مانند تخریب آسفالت ، دیوار های آجری و بتنی ، ساختمان های کوچک و این نوع فعالیت ها استفاده می گردد. پیکور مینی بیل و مینی لودر در رنج ابزار های سبک تخریب قرار گرفته و در وزن های 100 تا 600 کیلوگرم تولید می شوند.
دومین دسته از مته پیکور ها چکش های تخریب پنوماتیک هستند که نیروی محرکه آنها هوای فشرده ای می باشد که به وسیله کمپرسور بادی تولید می شود. این نوع از پیکور ها باید برای استفاده حتماً به کمپرسور بادی متصل باشند. از مشخصات ملموس این چکش های تخریب نسبت به پیکور های هیدرولیکی وزن سبک آنها ( بین 2 الی 42 کیلوگرم) و قابلیت حملشان توسط انسان است. از این نوع پیکور ها بیشتر در اماکنی استفاده می شود که برق وجود ندارد؛ مثلا در معادن ، راهسازی و حتی کندن چاه های آب از پیکور بادی استفاده می شود. در گذشته به علت اینکه هنوز چکش های برقی وارد بازار نشده بودند تقریباً در همه جا برای تخریب انواع بتن از پیکور های بادی استفاده می شد اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صنعت چکش های تخریب برقی برای استفاده در کارگاه های ساختمانی در اولویت قرار دارند.
دسته سوم از پیکورها ، چکش های تخریب برقی هستند که در بین عموم کاربران این ابزار ها به نام هیلتی شناخته می شوند. هیلتی در واقع نام اولین و معتبرترین کمپانی تولید کننده چکش های برقی قدرتمند می باشد که محصولاتش به عنوان اولین پیکور برقی وارد کشورمان شد و از آن پس در میان مردم تمام پیکور های برقی به نام هیلتی شناخته شدند. این چکش های تخریب قدرتمند در وزن های 6 تا 32 کیلوگرم تولید شده و برای مصارف زیادی همچون تخریب انواع بتن ، آجر ، سنگ و غیره استفاده می شوند. البته نوع دیگری از پیکورهای برقی با نام بتن کن نیز وجود دارند که علاوه بر تخریب،  قابلیت استفاده به جای دریل و سوراخکاری در انواع بتن ، سنگ و آجر را دارند.

 

نظرات

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 1

آخرین محصولات

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه می توانید از جدیدترین محصولات و تخفیف ها در ایمیل خود با خبر شوید...